Uitreiking Awards voor Duurzaamheid in Theater FIGI
22 jan. 2024
De Award Uitreiking van de Awards voor Duurzaamheid vond plaats in een sfeervolle ambiance in Theater Figi in Zeist. Doelstelling van de Awards voor Duurzaamheid is om een podium te bieden aan uitblinkende groene initiatieven om daarmee ook anderen te inspireren.
Stel jouw vraag aan Ralph tijdens de uitreiking in het FIGI Theater
20 jan. 2024
Ralph van Hessen is de oprichter van de BIG Improvement Day. Daar werden afgelopen dinsdag de BID Impact Awards uitgereikt.
Awards voor Duurzaamheid Social Media
18 jan. 2024
Volg ook onze social media kanalen Facebook en Instagram voor extra social media nieuws! De Award Uitreiking vindt plaats op maandag 22 januari 2024 in het FIGI Theater in Zeist. Meer info over de Award Uitreiking .
Uitreiking Awards voor Duurzaamheid in het Circustheater
16 jan. 2024
Vandaag zijn tijdens de BIG Improvement Day in het Circustheater in Scheveningen de BID Impact Awards Voorkomen/Preventie/Duurzame Alternatieven uitgereikt. Prachtig om de verhalen en de passie van zowel de genomineerden als de vakjuryleden te horen.
De uitslag van de publieksverkiezing is bekend
10 nov. 2023
De landelijke eindstand per categorie staat online! In de categorie 'Opruimen lokaal not for profit' is er ook een eindstand per provincie. Bekijk hier de uitslagen . De Top 3 van de Vakjury verwachten we (per categorie) in december op de website bekend te kunnen maken.
Laatste dag om een stem uit te brengen op jouw favoriete duurzame initiatief
9 nov. 2023
Wat zijn er in Nederland toch ontzettend veel groene en duurzame initiatieven waar we met z’n allen héél trots op mogen zijn. Duurzaamheid zorgt voor meer leefbaarheid en verbinding! En we hebben maar 1 aarde waar we zuinig op moeten zijn.
Nog maar drie dagen om te stemmen op jouw favoriete duurzame initiatief
7 nov. 2023
Stem dus snel op jouw favoriete duurzame initiatief via www.awardsvoorduurzaamheid.nl . Tot en met donderdag 9 november 2023 kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete duurzame initiatief.
De laatste tussenstand staat online
6 nov. 2023
De nieuwe landelijke tussenstand per categorie staat online! In de categorie 'Opruimen lokaal not for profit' is er ook een tussenstand per provincie. Bekijk de nieuwe tussenstand via de tab tussenstanden .
De laatste stemweek is ingegaan
3 nov. 2023
Je hebt nog één week de tijd om te stemmen op jouw favoriete duurzame initiatief . Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen.
Live muziek tijdens de Award uitreiking
1 nov. 2023
Bij de Award Uitreiking worden de Awards straks uitgereikt die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is er live muziek, gemaakt op instrumenten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen.
De nieuwe tussenstand staat online
30 okt. 2023
De nieuwe landelijke tussenstand per categorie staat online! In de categorie 'Opruimen lokaal not for profit' is er ook een tussenstand per provincie. Bekijk de nieuwe tussenstand via de tab tussenstanden .
Informatie over het stemmen met een Hotmail adres
26 okt. 2023
Van de redactie: Bevestigingsmail via Hotmail na het stemmen op jouw favoriete duurzame initiatief.
“De meeste bevestigingsmails komen gewoon aan.
De Awards worden gemaakt van gerecycled materiaal
24 okt. 2023
De Awards die worden uitgereikt bij de Award Uitreiking worden gemaakt door Juttersgeluk. Zij jutten sinds 2016 bijna dagelijks op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.
Stemfase ingekort tot en met 9 november
22 okt. 2023
Meerdere initiatiefnemers en betrokkenen van duurzame initiatieven vonden de stemperiode te lang. Oproepen om te stemmen prima, maar liever niet al te lang.
Meld jullie Initiatief aan via de website
18 okt. 2023
Zijn jullie een duurzaam initiatief gestart dat iedereen moet kennen? Meld het dan nu aan via www.awardsvoorduurzaamheid.nl/aanmeldformulier
Awards voor Duurzaamheid promotiemateriaal
15 okt. 2023
Laat jullie achterban weten dat jullie genomineerd zijn voor de Awards voor Duurzaamheid en dat er op jullie gestemd kan worden. Gebruik het gratis promotiemateriaal op de website! Hou ons op de hoogte en tag ons of gebruik #awardsvoorduurzaamheid.
Creativiteit Awards
12 okt. 2023
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient, bijvoorbeeld door de verkiezing te taggen op social media via #awardsvoorduurzaamheid.
Stem nu op jouw favoriete groene initiatief
10 okt. 2023
De lijnen zijn geopend! Stem nu op jouw favoriete groene initiatief via www.awardsvoorduurzaamheid.nl. Als stemmer maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, waaronder een treinreis voor 2 personen naar een Europese bestemming.
Meld jullie Groene Initiatief nu aan
2 okt. 2023
Duurzaamheid zorgt voor meer leefbaarheid en verbinding! En we hebben maar 1 aarde waar we zuinig op moeten zijn. Voor ons zelf en voor toekomstige generaties.
Uitreiking Awards voor Duurzaamheid
30 sep. 2023
De Awards voor Duurzaamheid worden uitgereikt in het FIGI Theater in Zeist. 1 categorie wordt uitgereikt tijdens de Big Improvement Day in het Circustheater in Scheveningen.
Aanmelden Awards voor Duurzaamheid van start
29 sep. 2023
Vandaag worden de genomineerden voor de Awards voor Duurzaamheid geïnformeerd. Met deze Awards wordt groene initiatieven een podium geboden en hopen we ook anderen te inspireren.
1 jan. 1970
Partners
BIDPSFVoteUnited Consumers

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details