Laatste dag om een stem uit te brengen op jouw favoriete duurzame initiatief
9 nov. 2023

Wat zijn er in Nederland toch ontzettend veel groene en duurzame initiatieven waar we met z’n allen héél trots op mogen zijn. Duurzaamheid zorgt voor meer leefbaarheid en verbinding! En we hebben maar 1 aarde waar we zuinig op moeten zijn. Voor ons zelf en voor toekomstige generaties. Daarom worden er bij de Awards voor Duurzaamheid in verschillende categorieën duurzame initiatieven in het zonnetje gezet!

Stem dus nu op jouw favoriete initiatief via www.awardsvoorduurzaamheid.nl. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Als stemmer maak je daarbij ook nog eens kans op mooie prijzen zoals een overnachting voor 2 personen in een Natuurhuisje en een Duurzame Wellnessentree!

De Co2-uitstoot van het uitbrengen van jouw stem is al beperkt/nihil door bijvoorbeeld te werken met een (gerenommeerde) duurzame server-aanbieder. Toch compenseren we onze uitstoot volledig door middel ons partnership met Trees for All.

Partners
BIDPSFVoteUnited Consumers

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details