Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Kijk in het overzicht van de genomineerden. Staat jouw favoriete initiatief er nog niet tussen? Breng ze dan op de hoogte en laat ze weten dat ze zich gratis kunnen aanmelden. 

2. Mijn favoriete duurzaamheids initiatief staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Alleen initiatiefnemers zelf kunnen zich aanmelden. Dus enthousiasmeer hen om gratis aan te melden via deze website. 

3. Wie mogen er genomineerd worden?
De initiatieven moeten een rol spelen in Nederland of in Nederland gevestigd zijn. De redactie van de verkiezing beoordeelt of een aanmelding wordt toegelaten tot de verkiezing.

4. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.

5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd. Vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats van de genomineerde in.

6. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. 

7. Kan ik in meerdere categorieën stemmen?
Ja, dat kan. Je kan per categorie 1 keer stemmen. Let op dat je eerst de stem bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt.

8. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete genomineerde heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina tussenstand (voor het eerst een week nadat de stemfae is gestart). Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete genomineerde is gestemd.

9. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Controleer of er geen spatie achter je emailadres staat. Daarnaast ziet het systeem sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden. 

10. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.

11. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan 10 oktober tot en met 9 november 2023 gestemd worden.

12. Stemmen zonder toestemming voor nieuwsbrief
Toestemming voor het ontvangen een nieuwsbrief van een partner wordt alleen gedeeld met de partner die tijdens het stemproces wordt genoemd als men dat zelf actief aanvinkt. Men kan dus ook een stem uitbrengen zonder dit aan te vinken en men ontvangt dan ook geen nieuwsbrief. Waarom wordt dit uitgevraagd? Om zo inkomsten te genereren kunnen (hopelijk) de kosten gedekt worden voor bijvoorbeeld de Award Uitreiking zodat de verkiezing jaarlijks georganiseerd kan worden. 

13. Hoe worden de winnaars bepaald?

Dat wordt hier beschreven.

 

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met de moderator van de verkiezing, via info @ awardsvoorduurzaamheid.nl 

Partners
BIDPSFVoteUnited Consumers

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details